Gevraagd voor de zestig van Texel voor de sportmassage van de 600 deelnemers van de 60 e 120 kilometer.

 Hiervoor samenwerking met ATS opleidingen Alkmaar gezocht en gevonden.  Er komen 5 ACE opgeleide maseurs Sido Sportmassage Texel ondersteunen. Op de foto eigen deelname  eerste etappe estafette in 2009

Lees meer »

Denise Betsema en Sido Sportmassage Texel werken samen

Vanaf november 2016 is Sido Sportmassage Texel als persoonlijk sponsor verbonden aan Denise Betsema.  Denise behoort tot de Nederlands top in mountainbiken en nu ook in veldrijden. Daarnaast is ze ook erg goed op de racefiets.  Door deze samenwerking heeft Sido weer een topper onder zijn hoede na de samenwerking sinds mei 2015 met Larissa Klaassen die tot de Paralympics van september 2016 duurde.

Naast deze persoonlijke sponsoring werkt Sido samen met Cycling Team Texel, waar Denise bij Texelse wedstrijden deel van uitmaakt.

Lees meer »

2016; voor de tweede maal bij Texel Halve Marathon

Voor het tweede jaar was de verzorging bij de finish weer in goede handen bij Sido Sportmassage Texel, bijgestaan door Leendert, Marjon, Marco en Yvonne.  Vanwege het gestegen aantal deelnemers streven we volgend jaar naar een paar masseurs erbij (en er was deze dag helaas 1 door griep geveld)

Lees meer »

Triggerpoints zijn plaatselijke verhardingen in de spieren die voor problemen zorgen. Sido Sportmassage Texel doet er iets aan.

Sido volgde voorjaar 2016 de cursus Triggerpoints bij Ats opleidingen in Alkmaar en behaalde het certificaat ACE Triggerpoints. Deze kennis wordt gebruikt tijdens de sport- of ontspanningsmassage van Sido Sportmassage Texel. Ook krijgt u desgewenst adviezen mee om deze triggerpoint thuis te behandelen.

Lees meer »

Sido Sportmassage Texel bij finish laatste Jan Knippenberg Memorial

Op paaszaterdag 26 maart was Sido Sportmassage Texel bij de finish aanwezig bij de laatste editie van de Jan Knippenberg Memorial.  Manon en Sido verzorgden de ultralopers na hun uitputtende loop van 60 of 125 kilometer. Op de foto de winnaar van de 60 km Geordie Klein

Lees meer »

Texel Trail 2016 was weer een mooie gelegenheid om Sido Sportmassage Texel te presenteren.

Sido was de gehele dag aanwezig om ook een aantal massages vooraf te verzorgen. Verschillende van deze deelnemers wisten de massagetent na afloop weer te vinden voor een fijne herstelmassage. Gelukkig werd Sido toen ondersteund door de inmiddels ook op Texel bekende sportmasseurs Manon Hoekstra uit Den Helder en Martin Klijn uit Sandpoort.

Lees meer »

Larissa Klaassen en Haliegh Dolman; succesvol bij de sprint en 1 kilometer bij de internationale wedstrijden in Manchester

Larissa en Haliegh deden mee aan internationale wedstrijden in Manchester op 14 en 15 november 2015. De sprint en kilometer stonden op het programma.
Voor beide sprintkanonnen een goede gelegenheid om zich te meten met de internationale concurrentie, ondanks een zeer gebrekkige voorbereiding. Een valpartij eerder dit jaar in Apeldoorn zorgde voor zeer vervelende splinters en daardoor enkele nare operaties. Nog maar net hersteld van de laatste operatie togen de damens naar Manchester. Nu eerst lekker bijkomen en weer hard trainen.  Daarna het vizier op Rio 2016!

Lees meer »

13 november cursusdag Lomi Lomi ontspanningsmassage

Op vrijdag 13 november had Sido een cursusdag in het Wellness-instituut in Bleiswijk om de basis voor deze Hawaiiaanse massage te leren.

Lomi Lomi is een zeer mooie massagevorm welke is voortgekomen uit de prachtige traditie en cultuur van de Hawaiiaanse eilanden. Op Hawaï wordt deze massage elke generatie doorgegeven. De Lomi Lomi weerspiegelt de bewegingen en ritmes van de natuur, van sprankelende watervallen tot krachtige oceaangolven. In de filosofie van de inwoners gaat het hierbij vooral om liefde en harmonie.

Deze lichaamsmassage is geweldig om te geven, mooi om te zien en heft zeer snel blokkades op. De uitvoer gebeurt voornamelijk met de onderarmen door mooie lange en vloeiende bewegingen op het lichaam toe te passen. Een geoefend Lomi Lomi masseur oefent de massage uit als een dans, welke spanningen wegspoelt en de energiestromen in het lichaam stimuleert.

Niet standaard in het pakket Sportmassage, maar prima te boeken voor een heerlijk uurtje.

 

Lees meer »

Sido Sportmassage Texel bij BORT 2015

Op zaterdag 18 oktober waren Sido en Martin aanwezig bij de Beach Obstacle Run Texel. Voor het eerst met de eigen massagetent van 3 bij 3 meter. De twee tafels pasten er prima in. de tent bood bescherming tegen de regen en wind. Van de 400 deelnemers waren er genoeg kandidaten om ons bezig te houden.  We hebben het met plezier gedaan en kijken nu al uit naar de volgende editie 2016 die op 9 oktober gehouden wordt. Vanaf maart kunt u zich inschrijven. Houd deze website of Facebook BORT in de gaten!

 

 

Lees meer »